Uppdatering veckan som gått

En liten uppdatering efter läkarbesöket:
Jag och sambon gick till MVC i måndags och träffade vår BM. Tillsammans med henne gick vi igenom förlossningsjournalen när lilla E kom för tidigt. Hon var inte glasklar med visst verkar det som om jag hade havandeskapsförgiftning, och visst tyckte hon också att det var märkligt att läkaren från förra veckan tittat i journalen. Hon sa att hon skulle dra mitt "fall" i läkarkonsultation. Summan av kardemumman är att vi nu ska på ett nytt läkarbesök på onsdag för att prata om just vad som hände när E kom till världen samt vad jag (och sjukvården) behöver tänka på under denna graviditet. Finns det någon risk att det upprepar sig, till exempel.
Hur som helst har jag arbetat halvtid hela veckan. En bra planering av mina chefer skapade ett lugn hos mig. Rent fysiskt kan jag inte påstå att det är bättre. Linkar fram och det är en utmaning att ta sig till fikarummet och ännu värre till lunchrestaurangen i centrum... Arbetskollegor har överseende och en sådan där huvudet på sned attityd mot mig. Måtte jag nu bara inte behöva gå upp i tid för det kommer INTE gå!
Lillskrotas i magen är nu 25 veckor. Det är bra. Jag är stor - stor mage, stor kropp stor stor! Upptäckte igår nätt när jag hade svårt att sova att jag svullnat fint om ben och händer. Fint.
Idag hämtade vi ut kläder från hm, de första byxorna till Skrotas. Storesyskonen fnissade lite och undrade hur det kom sig att vi köpt shorts. De var små! Men vid  en snabb jämförelse mellan magens och byxans storlek såg barnen att de trots allt inte var så små.
Förövrigt önskar jag att förkylningen som jag dragit på mig går över nu, på en gång helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0