Bredare på bild

Mäklarna, får de göra såhär? Kolla spisen!
Det är samma sak när jag är med på bild, det måste vara vinkeln som man fotas i. Eller hur?!

Ens värsta ovän

Igår var jag tillbaka till frisören för att hon, efter ett totalt misslyckande av mina slingor, skulle rätta till frisyren. Stunden blev allt annat än avslappnad... Ella som varit hemma hela veckan hade med sig en ritbok och sällskapade mig fint genom bara sin närvaro. Men lillstrumpan Mattis ville inte alls vara där. Han grät, snorade och hostade... allt blev värre eftersom han stressade upp sig och vägrade amma. Så med folieslingor i håret gick jag runt med en skrikande bebis. Frisören sa när vi var klara att "åh, se så snygga slingorna nu blev" varpå jag tittade mig i spegeln och frågade om jag verkligen ska vara prickig i hårbotten. "Vaddå prickig?!".
Eh, i med toning för att matta ner de ljusaste partierna. Mattis fortsätter med sitt ledsna beteende. Jag känner mig oerhört stressad och missnöjd...
Slutresultaten är, njae, inte så bra. Jag kommer nog inte gå tillbaka till henne, hon har ett sådant munväder så det är inte sant. Jag har hört allt om hennes förlossningar, familjetragedier och barn. Och jag kan lova att när jag gick därifrån kommer besökarna efteråt att få höra om "tjejen med den otroligt skrikiga bebisen..."

Sjuk eller frisk?

Tillståndet mitt emellan sjuk och frisk är inte roligt alls. Man mår knasigt på morgonen, känner sig okej under dagen för att sedan fram emot kvällen känna sig hängig igen. Så, lilla förkylningen, kom eller gå!

Lagat god mat

Mums!God god mat!

Höger och vänster?

Är det någon som vet varför det är herr- och damknäppning på koftor och jackor? Det är verkligen märkligt. Visserligen röstar vi olika här hemma. Kanske är det så att karlarna inte kan knäppa själva utan att det krävs en kvinna som knäpper framifrån. Allvarligt, vad är anledningen?
Herrkofta:
Damkofta:

Skapar

När man har barn hemma som är sjuka vill man hitta på något för dem att sysselsätta sig med. Idag pärlar jag och Ella armband. Klockan är strax efter tio och vi har hittils gjort två stycken, vi får se hur många det blir innan dagens slut.
Mattis fortsätter sitt snorande och evinnerliga hostande... nu borde det börja vända.

Tacksamhet

Idag behöver jag tänka på positiva saker. Allt som är toppen och det som man är tacksam för.
 • att alla mina nära och kära har hälsan i behåll.
 • att vi bor bra och har tillräckligt med pengar.
 • att min familj är den bästa
Vi har sjukstuga, igen. Sömn är någonting som under den senaste månaden tappat sin innebörd.
Går och drar täcket över huvudet igen en stund med lillstrumpan tror jag.

Lördag

Jag stör mig så på bloggar där det är uppenbart att de gör reklam och att de själva har fått produkterna gratis. I stil med åh, vilket superjättebra läppstift, köp här *länk*. Men jösses!
Idag är det fint väder, det muntrar upp efter gårdagens snöfall. Det finns hopp om våren.

Fin komplimang

"du bara lyser som en tussilago liksom"
Tack, du fina som sa det! Du har gjort min dag!
Trots vaknätter, sjuka barn och lagom trötthet kan man likna en tussilago. Det känns skönt!

Livets stora frågor

Vilka lustiga evenemang det finns på FB. Frågan är om man ska delta i detta eller inte?
Om man tackar Nej, betyder det då att man inte kommer få sitt drömliv och bli utan? Blir det bättre om man trycker på kanske?
Jag ska fundera under dagen. Delta eller inte, det är frågan...

Skapa Ditt Drömliv
den 19 maj kl. 10:00

Svara: ·  · 

O yes

Solen skiner och jag har hittat säkra vårtecken. Tyvärr lägger jag inte in någon bild men med er fantasi så tror jag det går bra ändå.
I varje snöhög finns en liten (eller stor för den delen) skithög. Odören är fasansfull! Skäms åt alla hundägare som inte tar upp efter hunden. Om hunden bajsar i skogen tycker jag det är heeeeeelt okej men inte om det är i lekparken, nedanför en parkbänk eller utanför dagisgrinden. Urk.
Fy. Alltså.

Ny frisyr på gång

Det är gött att gå till frissan! Jag får till och med hjälp med passning av lillstrumpan. Jag ska sitta stilla och njuta!
//Rebecka

Vi går mot ljusare tider

Både vad gäller sjukdom och vinterhelvetet. Om en vecka fyller vi dessutom år, jag och sambon. Vad köper man?
//Rebecka

Läste mitt horoskop för dagen i aftonbladet från igår

Läs under fiskarna:
... en dag för hejdlösa nöjen. Vad skulle det vara?
 • vagga en bebis på armen som inte kan somna för att det gör ont någonstans, munnen/öronen/halsen.
 • pyssla om mina små krasslor som aldrig ska få bli friska
 • gå omkring i pyjamas hela dagen för att man inte hinner byta om eftersom bebis inte vill göra någonting annat än att hänga med mamma
 • titta på Nick JR som har frivisning på tv
 • ta hand om disk och tvätt med samma bebis hängande på armen
 • när man ska lägga sig för att sova vaknar bebis och vill bara bli buren. I tre timmar...
 • ringa vårdcentralen och prata med läkare
 • ringa sjukvårdsrådgivningen
 • tvinga i sina storbarn äcklig medicin
Ja jag säger då det. Hejdlösa nöjen?
//Rebecka

Fortfarande krasslor här hemma

Det verkar inte finnas något slut på denna sjukdom. Läkarna säger virus med ordination vatten och alvedon. Men jag vettesjutton om det hjälper någonting. Ella blev sämre igår och fick feber och superont i halsen. Hon kunde inte svälja och bara grät. Natten var likadan och så även morgonen. Hon somnade om och ville bara ligga ned. Nu får det vara nog, jag håller på att oroa ihjäl mig när hon klagar på nackont och att hon inte orkar titta. Nionde dygnet med feber... Så nu har hon gått med sin far till läkaren igen. Vi andra väntar hemma på resultat...

RSS 2.0