Ingen vinst

Förvånande nog vann vi inget på stryktipset. Vi verkar däremot ha vunnit högsta pris i virus/bakerietävlingen. Vita prickar i halsen och feber sedan nästan en vecka gör att vi idag besöker farbror doktorn med ALLA tre barn.

Jag fann en lapp i vårt kök

Känns skönt att sambon redan planerat vad vi ska göra för vinsten (som vi INTE har vunnit) på stryktipset. Och vi får pengar över till och med.

Hujedamig

Nu har vi varit sjuka sedan i måndags. Inatt var det lilltrollets tur! Stackars stackars liten, febrig och dan...
Robin vill att vi ska uppfinna en rullstol eller liknande så han kan gå, han säger att han har så ont i benen. Misstänker att det är influensan vi åkt på... Längtar efter sommar och varma dagar!

När man slår upp ögonen...

...möts man av denna syn. Härligt!
Så, upp och hoppa mamma, vi ska vakna nu!

Sjukstuga 2.0

Ja, det fortsätter. Barn nr 2 ligger nedbäddad med hink och magont. Sjuklingen från igår badar och är positiv. Hon frågar storebrodern om han vill ha glass och dricka. Samt ger olika tips på hur man kräks på ett bra sätt.
Nåväl, vi andra hukar och håller tummarna!

Sjukstuga och brödbak

Liten Ella är ett ynk. Febertoppar och illamående! Vi tar hand om henne bäst vi kan, nu sover hon.
Under förmiddagen har jag hunnit med att baka bröd. Gott och saftigt blev det minnsan!

Mattis liten

Somnar sött i mammas famn...
för att orka med lek och stoj.
Finaste Mattis!

Det är omöjligt att använda trappan vid dagis

frågan man kan ställa sig är vilken som är den ordinarie arbetstiden när de inte varit här på hela vintern
Och när man vaknar på morgonen tror man ju inte att det är sant, det skiljer 40 grader inne och ute! Brrrr!

Härliga lördag

Det är lördag och strålande sol ute. Stortrollet vaknade med huvudvärk i natt så jag misstänker att han har lätt feber, typiskt! Planerna får bli ändrade och vi får ta en mysdag inne istället. Och hantverkaren, aka sambon, har ett golv att lägga. /Rebecka

mobilblogga?

Testar att blogga från mobilen. Förhoppningsvis går det. Här ser ni stora sonens nya tapeter. Det återstår nu bara resten som ska fixas... Den nya tapeten är på plats!

Kom ihåg att inte spegla dig i duschmunstycket

Särskilt om du känner dig smalare än på många många år. Duschmunstycket visar inte någon smickrande bild vill jag lova! En haka större än jag vet inte vad.
Till saken hör att när jag väntade Mattis gick jag upp 11 kg. Inte mycket alls och redan tre veckor efter förlossningen var jag tillbaka på utgångsvikten. Efter det har kilo efter kilo runnit av mig utan större ansträngning. Nu sex månader senare har jag gått ner 16 kilo. Mitt mål är att gå ner i alla fall tre kilo till.
Jag längtar efter att det ska bli vår och snöfria vägar så man kan promenera.
//Rebecka

Har försökt sova bort huvudvärk

och resultatet är att det blivit aningens bättre. Fy när det är sådär att man liksom inte kan koncentrera sig på någonting annat. Så efter lunch och huvuvärkstablettintag gick jag till sängs! Och har dessutom fått sova, mitt finaste sällskap sussar fortfarande och jag ska dricka kaffe.
Det brukar vara så att bara man nämner eller tänker att man ska få dricka kaffe så vaknar de små liven. Ni vet precis på samma sätt som när man säger att barnen är friska. Har från säkra källor hört att det även gäller när man tänker det sistnämnda.
Så, kaffe.
Och, kaka.
//Rebecka

RSS 2.0