Snor snor snor

Det är helt otroligt hur mycket snor det kan komma ut från en 3 åring. Stackars Ella bara nyser och hostar. Än så länge verkar det som om hon är feberfri idag. Vi har alltså vab:at sedan torsdag förra veckan. Man kan ju undra om kompisarna på dagis kommer ihåg våra barn.

Idag ska jag på minnesstund för min mormor. Känns lite nervöst att träffa alla gamla släktingar som vi har mycket liten kontakt med. Hoppas att det inte blir några konflikter bara...

VAB

Vid den här tiden på året känns det som det enda man gör är att vabba. Är det inte det ena så är det det andra... 
Store barnet har nu feber och hosta från h-vete. 

Är det inte lite typiskt när man ska på 30 års fest imorgon också. Kusinerna får passa barnen ändå, lite feber är ju inte hela världen. Vad som är väldigt skönt är att festen är i en lokal 5 minuter hemifrån! 

Nu åter till städning och snorsnytande :-)

Nu har skapandet börjat igen

En fin linkofta till dottern är under process.

En helg som inte blev som man hoppats

Sambon åkte i fredags till fjällen. Jag hade handlat mat och fredagsmys till barnen. Vi hade planer på att åka till mormor och morfar och baka semlor på alla hjärtans dag. Men...

fredagsnatten tillbringade den här mamman största delen av tiden på toaletten...

Barnen tittade på film och spelade datorspel hela lördagen medan mamman låg på soffan för att ta igen sig. Inte en gnutta mat fick hon i sig.
På eftermiddagen började ändå livet återvända och mamman gick för att bädda rent i alla sängar.
Hängig och trött går hon funderar på hur skönt det vore att ha sin egen mamma på plats för att kunna laga lite mat och ta hand om barnen. I samma sekund ringer telefonen. Det är mammans mamma som ringer och berättar att hon har tänkt precis samma sak. Att man som mamma skulle vilja ta hand om sitt barn... Ibland är det lite kusligt men det händer ofta att det är på detta viset.

Melodifestivalen missade den lilla mamman som somnade med de rara små barnen.

Först idag har livet återvänt och mamman känner sig piggare. Tack och lov.

Nu ser vi på Barbie och diamantslottet. Barnens nya favorit.
Om några timmar kommer den efterlängtade pappan hem.

RSS 2.0