Teneriffa mars 2009

Semesterveckan började med att vi väckte barnen kl 03.00 på tisdagsmorgonen den 17 mars för att bege oss till arlanda. Spänningen var stor! Flygresan gick över förväntan och sex timmar gick på ett kick. När vi landade så började det regna och blåsa... Fin inledning på solsemestern :-)

Dagarna som följde blev fina och vi fick vår del av sol och värme! Barnen badade i hav och pool. Pappan passade på att dyka i barndelen av poolen och fick en (insåg vi när vi kommit hem och han uppsökt läkare) fraktur i vänsterarmen. Detta inträffade på dag tre och han har haft svårt att röra armen. 

Mamman i familjen har två saker som hon inte gillar och det är att flyga och magsjuka. När vi hade lyft från flygplatsen på Teneriffa börjar hon prata med mamman som satt bredvid. Hon berättar då att henens 6:åring inte mår så bra och att han sover nu. Efter typ 10 minuters flygning börjar den lilla kraken att kräkas! Flygresan blev sex timmars terapi för den här mamman. Hua hua! 

Nåväl.

Efter hemkomsten inser man hur mycket tvätt och städning man har att stå i på hemmaplan.

Att prata med sambon om:
1. Har vi råd med städhjälp? Läste att Caroline af Ugglas (tror jag det var) uttalat sig att det är billigare med städhjälp än familjeterapi. Klokt resonemang!
2. När ska vi ha semester i sommar? Sambons Las Vegas resa, när är den nu igen? Och ska vi vara lediga tillsammans?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0